Maak slapend je dromen waar!

  • Maak slapend je dromen waar!
    16 april 2019
    19:30 - 22:00

Hoe gebruik je de kracht van slaap om jouw dromen waar te maken?

Wist je dat voldoende slaap gezonder is dan sport? Belangrijker dan eten en bewegen samen?

Ontspanning, iedereen zoekt ernaar. We hebben het drukker dan ooit en moeten meer dan ooit en dat gaat ten koste van onze slaap. Wij slapen gemiddeld een heel uur per etmaal minder dan zo’n 6o jaar geleden. Dan is 15 hele dagen op jaarbasis en daar zijn we nog trots op ook!

Centrale thema’s
: slaap, energieniveau, stress, ontspanning, mentaal vermogen, autonoom zenuwstelsel, persoonlijke doelen.

In deze workshop laat Astrid jou het volgende ontdekken en ervaren:

  • Eenvoudige tips om beter te slapen die je direct kunt toepassen.
  • Wat de verschillende soorten elektrische patronen of ‘hersengolven’ zijn die in het brein worden aangemaakt en in welke fase jij het diepst kunt ontspannen.
  • Hoe je jouw dromen en wensen om kunt zetten naar een krachtige intentie.
  • Hoe je deze intentie elke dag kunt gebruiken om jezelf meer waar te maken.
  • Een diepe ontspanning die je fysiek, mentaal en emotioneel ontspant, je autonome zenuwstelsel in balans brengt, de kwaliteit van jouw slaap verbetert en direct 4 uur extra slaap oplevert.

Dit college is voor iedereen die wel eens slecht of licht slaapt, last heeft van overprikkeling en rusteloosheid en moeite heeft met het stellen van persoonlijke doelen.


Astrid van Egmond

Astrid werkte ruim 20 jaar in het bedrijfsleven als business travel consultant voor grote organisaties en bedrijven. Ondertussen volgde zij de yoga docentenopleiding en vele bijscholingen op het gebied van fysieke intelligentie en lichaamsbewustzijn. Zo ontdekte zij haar passie voor lesgeven en ontwikkelde zij haar eigen unieke stijl. Na ruim 15 jaar beiden te hebben gecombineerd maakte ze haar eigen droom waar en zette de stap naar het fulltime ondernemerschap. Binnen haar eigen bedrijf ziet ze mensen veranderen en opbloeien door de kracht van ontspanning en het leren luisteren naar je eigen lichaam.

 

Details Prijs Aantal:
Early BirdToon details + €17.50 (EUR)  

locatie  

Telefoon locatie 053 430 0999

Locatie website:

Adres
Oude Markt 15, Enschede, Overijssel, 7511 GA, Nederland

Beschrijving:

Concordia Film | Theater | Beeldende Kunst, voorheen Concordia Kunst & Cultuur, is een centrum voor beeldende kunst, theater, cinema en cultuuronderwijs in Enschede.

Door | 2019-02-07T14:25:03+00:00 februari 4th, 2019|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie